28.03.2024

Voinko saada JJ-Areenan kautta hankinnalleni rahoituksen?

Kyllä voit! Autamme asiakastamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa rahoituksen hakemisprosessissa sen alusta loppuun saakka. Ostamisesta tulee sinulle helpompaa ja vaivattomampaa.

Entä jos rahoituspäätös tulee negatiivisena takaisin?

On totta, että nykyään rahoituksen saaminen on entistä haastavampaa, ja rahoituskriteerit ovat tiukentuneet merkittävästi. Moni saattaa epäröidä rahoituksen hakemista ja pelätä kielteistä päätöstä. Älä kuitenkaan huoli – meidän kauttamme pystytään kartoittamaan erilaisia ratkaisuja. Näemme viikoittain erilaisia rahoituspäätöksiä. Kaikki päätökset ovat ehdottoman luottamuksellisia – meillä on niiden suhteen täysi vaitiolovelvollisuus.

Miten rahoituksen hakeminen onnistuu?

Meillä on laaja valikoima rahoitusvaihtoehtoja, ja yhteistyökumppanimme ovat valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Esimerkiksi Proventumin Samu Tuomi on asiantuntija konerahoituksen saralla, ja hän on sitoutunut löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sinulle. Voit luottaa siihen, että Samu hoitaa kaikki rahoitukseen liittyvät yksityiskohdat puolestasi, jotta sinun ei tarvitse stressata. Yhdessä meidän on mahdollisuus löytää sinulle sopiva rahoitusratkaisu.

Lisää meidän ja Proventumin välisestä yhteistyöstä pääset lukemaan täältä: https://www.proventum.fi/jj-areena/

Mikäli mielessäsi on hankinta, mutta kaipaisit sille rahoitusta, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä!

Ota yhteyttä

« Palaa takaisin