03.08.2023

Sehän on Suomen MM-ralli viikko käsillä ja meillä olisi jälleen mitä iloisimpia uutisia tarjolla!

JJ-Areena ja JAK-Metalli ovat aloittaneet yhteistyökumppanuuden rallikartturi Reeta Hämäläisen kanssa. RallyReetanakin tunnettu Hämäläinen voitti vuonna 2022 yhdessä Emil Lindholmin kanssa rallin WRC2-luokan maailmanmestaruuden. Reeta on ensimmäinen WRC2-mestaruuden voittanut nainen maailmassa. Tämä yksi rallin tulevaisuuden kiinnostavimmista kilpailijapareista valittiin kesällä 2023 Hyundai Motorsport Driver Development Programiin. Hyundain kuljettajien kehitysohjelman on tarkoitus valmistella Hämäläinen ja Lindholm rallin korkeimmalle, Rally1-sarjatasolle.

– Olen todella iloinen saadessani juuri JJ-Areenan ja JAK-Metallin mukaani matkalle maailman huipulle. Kaikesta näkee, että JJ-Areenan Jukat ja JAK-Metallin tiimi haluavat tehdä työnsä viimeisen päälle hyvin – arvostan sitä paljon. Niin rallissa kuin yhteistyössäkin uskon laadukkaaseen pitkäjänteiseen tekemiseen ja on hienoa päästä rakentamaan pitkäkestoista kumppanuutta sellaisten yritysten kanssa, joiden arvojen takana pystyy itse seisomaan, sanoo Reeta Hämäläinen.

– Nuorena mutta kasvavana yrityksenä olemme todella otettuja siitä, että Reeta näkee meissä olevan potentiaalin ja mahdollisuudet. Me olemme molemmat tyttöjen isiä ja on erityisen hienoa päästä tukemaan Reetaa, joka on tienraivaaja ja niin suuri esikuva monille, kertovat puolestaan Jukka Isojärvi ja Jukka Kouko.

– Olemme täällä JAK-Metallilla seuranneet Reetan hienoa uraa ja tämä on mahtava tilaisuus olla mukana hänen matkassaan. Huipulla nähdään! Tsemppiä tuleviin haasteisiin, toivottelevat JAK-Metallin tiimi.

Tulevan vuoden aikana Reetan sosiaalisen median kanavilla päästään tutustumaan sekä JJ-Areenan että JAK-Metallin palveluihin, tuotteisiin, arkeen ja itse tekijöihinkin. Kaikki osapuolet odottavat yhteistyötä innolla.

– Saa nähdä mitä tässä vielä keksitään!

Kohti syksyä, kun mennään, niin sekä JAK-Energiapuukourien ja JJ-Areenan vähittäiskauppa on ottanut upeasti tuulta purjeisiin ja käy vauhdikkaasti. Mikäli sinulla on ylimääräisenä ajoneuvoja, koneita tai lisälaitteita, jotka haluaisit vaihtaa rahaksi tai JAK-Energiakouran hankinta tai vanhan päivitys on ajankohtainen – otahan rohkeasti yhteyttä!

« Palaa takaisin