21.08.2023

JJ-AREENAN UUDET TOIMITILAT!

Miltei alkumetreiltä asti esillä ollut ja erittäin paljon työtä sekä voimia vaatinut SUURI toiveemme on saavutettu, OMAT TOIMITILAT! 🥳🥳 Nyt on tilaa sekä vaihtoehtoja entisestään vahvistaa ja kasvattaa toimintaa👌

Yksi iso sekä tärkeä asia meille on, että pääsemme vielä vahvemmin panostamaan myytävien kohteiden pesuihin ja huoltoihin sekä varastoimaan ne säältäsuojassa, jotta kalusto lähtisi meiltä mahdollisimman hienokuntoisena uudelle omistajalle! Myös toimitukset saadaan hoidetuksi vielä selkeämmin ja nopealla aikataululla yhdestä paikasta keskeisesti.

Tiloina on kaksi erillistä halli rakennusta, joissa on lämpimiä huolto-/ työtiloja sekä kylmää hallitilaa. Halleissa neliöitä käytettävissä yhteensä yli 1000m3. Lisäksi näpsäkkä omakotitalo, joka toimii mainiosti esimerkiksi toimistotiloina tai vaihtoehtoisesti vuokrakäytössä. Lämmitysmuotona on juuri uuteen päivitetty hakelämmitysjärjestelmä ja puutahan polttoon saadaan simppelisti tehdyksi milläs muulla, kuin JAK Energiakouralla 😉👌

Tilaa on tämän hetkiseen omaan toimintaamme runsaasti, joten tulemme tarjoamaan myös tiloja osaltaan vuokra käyttöön. Lämmintä sekä kylmää hallitilaa, jotka toimivat mainiosti esimerkiksi toimitilana, tuotantotilana, liiketilana, korjaamotilana, harrastetilana tai vaikka varastona.. Myös valvottua talvisäilytys sekä kausisäilytys tilaa tarjolla ajoneuvoista – pihakalusteisiin! Olehan siis rohkeasti yhteydessä, mikäli tilaa etsinnässä.

Kompleksi on entisen pitkäaikaisen Hankasalmelaisen yrittäjän Tapio Jormakan, joka aikanaan armottomalla työllä rakensi upeat sekä monikäyttöiset tilat. Tässä kohtaa kuuluu siis erityismaininta sekä SUURI KIITOS Tapiolle, joka osaltaan mahdollisti ja vahvisti JJ-Areenan pysymisen omalla paikkakunnallamme 🙏Jos ei tätä mahdollisuutta tarjottu, niin olisimme luultavasti joutuneet lähtemään kotikunnastamme.

JJ-AREENAN UUSI KÄYNTIOSOITE: Kangasniementie 430, 41500 Hankasalmi As. Tervetuloa siis tutustumaan tiloihin ja moikkaamaan meitä paikanpäälle. Ja etenkin, nyt on nopeat liikenneyhteydet tulla kaupoille!

« Palaa takaisin