Meistä

JJ-Areena – Asiakaslähtöistä palvelua!

Meille on karttunut vuosikymmenien saatossa laaja asiantuntemus erinäisten koneiden ja ajoneuvojen käytöstä, huoltamisesta ja myynnistä, joten pystymme auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti heidän tarpeidensa mukaisesti. Toimintamme keskiössä on asiakaslähtöisyys.

Takaamme myymiemme tuotteiden laadun, kunnon sekä toimivuuden aina ennen niiden myyntiin asettamista. Meihin voi luottaa sillä, seisomme jokaisen tuotteemme takana, emmekä myy mitään mitä emme itsekään olisi valmiita ostamaan.

Jälleenmyymme niin perus- kuin ammattilaiskäyttöön soveltuvia JAK-Metallin tuotteita yksinoikeudella Suomessa. Jälleenmyyntiverkostomme on laajentumassa entisestään jo lähiaikana.

Toimintaamme kuuluu myös henkilöstövuokraus. Omaamme vahvan osaamisen erinäisistä kuljetus-, maanrakennus-, sekä metsänhoitotöistä.

Meillä on suuri halu kasvaa ja kehittyä yrityksenä

Asiakasymmärryksen kehittäminen on meillä avainasemassa, jotta pystymme auttamaan asiakkaitamme sitoutuneesti ja asiantuntemuksella.

Toimintamme keskiössä on vähittäiskauppa, mutta haluamme hioa palveluitamme ja tarjota osaamistamme muillakin osa-aluilla. Tähän lukeutuu mm. Kaivinkoneen hankinta, mikä tukisi vahvasti liiketoimintaamme ja ylläpitäisi jo ennalta vahvaa ammattitaitoa. Pidemmän tähtäimen tavoitteemme on toiminnan laajentaminen ja kansainvälinen verkostoituminen.

Tekijät yrityksen takana

Logo

Jukka Kouko - "Pikku-Jukka"

Olen suorittanut raskaan kaluston huoltajan ammattitutkinnon sekä puolustusvoimissa kuljetusalan pätevyydet. Olen touhunnut erilaisten koneiden ja ajoneuvojen parissa jo silloin, kun en vielä edes niiden polkimille kunnolla yltänyt. Kiinnostus alaan johtaa juurensa osaltaan siksi, koska isäukkonikin on ikänsä pyörinyt koneiden parissa. Heti kun polkimille ylsin, peltoautot tempaisivat mukaansa. Teini-iässä Jokamiehenluokkassa kilpaileminen astui kuvioihin. Tässä lajissa ei remonteilta vältytty, joten myös pienkoneet sekä autot ovat tuttuja tekniikaltaan. Traktorinkin pukille juostiin etenkin, kun peltotöiden aika koitti. Talvet puolestaan kunnossapidettiin teitä tiekunnille, auraten ja hiekoittaen.

Kokemukseni on karttunut lukuisten erinäisten koneiden ja ajoneuvojen parissa, niin myyntityöstä kuin ajamisesta. Kaiken lisäksi minulla on vankka kokemus puunkorjauksesta, mikä johti energiapuukourien kotimaan myynnin ja kehityksen pariin viimeisen 10 vuoden ajaksi. Nähtyäni niin kehitys- kuin käyttöpuolen, pystyn aidosti ymmärtämään ja auttamaan asiakkaitani oman kokemukseni pohjalta.

Logo

Jukka Isojärvi - "Iso-Jukka"

Ammattitaitoni on karttunut puhtaasti harrastusten ja töiden tuoman kokemuksen kautta. Moottoriurheilu on aina ollut lähellä sydäntä, joten myös tekniikka on tullut varsin tutuksi. Rallia tulikin ajettua muutama vuosi menestyksekkäästi, kunnes perheen kasvaessa ralli poistui kuvioista. Armeijasta suoriuduttiin mallikkaasti. 30-vuotinen työurani taittui samalla työnantajalla asiakaspalvelutehtävissä ns. ”vanhan kansan huoltoasemalla”, missä tähän aikaan korjattiin kaikenlaisia koneita ja laitteita. Asiakassuhteet olivat tiiviitä, jopa vuosikymmeniä kestäneitä, kun yhteinen sävel ja luottamussuhde löytyi.

Täytettyäni 50 vuotta ajattelin, että voisin tehdä vielä jotain muutakin ja veri vetikin tienpäälle. Ammattikuljettajan työssä asiakaspalvelu on vahvasti läsnä. Tässä kohtaa työkuvioihin astui myös metsän hoidolliset työt työnantajani toimesta. Vielä tänäkin päivänä ajan viikonloppuisin taksia vuokrapalveluna paikalliselle taksiyrittäjälle, mikäli aikataulut antavat myötä muista töistä. Taksinkuljettajantyön koen ennemminkin ”elämäntapana” kuin varsinaisena työnä. Työurani huipentumaksi avautui mahdollisuus yhteiseen yritykseen ”pikku” Jukan kanssa. Asiakasläheisessä työssä kommunikointi on kaiken A ja O. Oppia ikä kaikki, ja halu on vahva oppia joka päivä jotain uutta!