01.02.2024

Energiakouran avulla kaivinkone tuottaviin töihin myös talvella

Lapin Metsätuote Oy:n Tapio Tuomalle toimitettiin tammikuussa 2024 uusi JAK 300 C Energiakoura joukkokeräimellä sekä jatkopuomilla. Tässä jutussa Tapio kertoo yhteistyöstä ostoprosessissa JJ-Areenan kanssa.

-Meillä on kaivinkone, jolla teemme kesäaikaan metsämaan muokkauksia. Haasteemme oli se, että kaivuri on seisonut talvet, ja ajattelin, että energiakoura toisi käyttöä kaivinkoneelle ja sitä kautta myös tulovirtaa talveen, Tapio kertoo. Pari viikkoa sitten tulleen kouran avulla Lapin Metsätuote Oy pystyy jatkossa tarjoamaan energiapuuhakkuita sekä vaikeissa paikoissa kasvavien pihapuiden kaatoa Meri-Lapin alueella.

Energiakouran hankkimisessa kannattaa hyödyntää asiantuntija-apua

Tapio kertoo lähettäneensä jo vuosi sitten tarjouspyynnöt energiakourasta useampaan eri yritykseen, joista JJ-Areena oli yksi. Hankinta kuitenkin siirtyi vuodella eteenpäin. -Energiakoura on pienelle yritykselle iso investointi, joka vaati tarkkaa miettimistä. Jukka oli ainoa, joka kyseli väliaikatietoja ja tilanteestamme sekä räätälöi meille juuri sopivan tarjouksen lisävarusteineen niin, että se sopi kaavailemaamme hintahaarukkaan.

-Vaikka koneet ja kaivurit ovat minulle tuttuja, ovat energiakourat ovat meille uusi aluevaltaus. Sen vuoksi halusin ja tarvitsin paljon tietoa päätöksenteon tueksi. Jukan osaaminen ja ammattitaito vakuuttivat; hän todella tiesi, mitä lisäosia meidän kouraamme tarvittaisiin, ja osasi myös jo etukäteen neuvoa, mitä peruskoneesta tulee ottaa huomioon, jotta se on kouran kanssa mahdollisimman yhteensopiva käyttää. Jukan vahva kokemus alalta näkyy kyllä ja hänen ammattitaitonsa kautta syntyi luottamus, jonka vuoksi ostopäätös oli lopulta yksi enterin painallus, Tapio muistelee ostoprosessia.

”Suosittelen JJ-Areenaa kaikille, jotka harkitsevat energikouran hankintaa”

Pian Tapio pääsee uuden JAK-energiakouransa kanssa töihin ja hän kertoo myös, että energiakoura mahdollistaa yhteistyön ajokoneen omistavan yhteistyökumppanin kanssa. – Olen todella innoissani. Suosittelen JJ-Areenaa kumppaniksi kaikille, jotka harkitsevat energiakouran hankintaa. JJ-Areenan kanssa yhteistyö soljui mutkattomasti. Asiantuntijuus oli suurelta osin se, joka ratkaisi. Palvelusta jäi todella positiivinen kuva.

Olisiko sinulla aika hankkia tai päivittää energiakoura? Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaimman ratkaisun hankintaan! Eri kouramalleihin on mahdollista tulla tutustumaan nyt myös toimipisteellemme Hankasalmella.

TEKNISET TIEDOT:
JAK 300 C + joukkokeräin + jatkopuomi.
Kyseinen kouramalli soveltuu käytettäväksi kaivinkoneiden kokoluokkaan 6-20T, eli pienestä koneesta aina suurempiin koneisiin asti.

« Palaa takaisin