26.06.2023

JÄLLEEN SATASET PAUKKUU, nimittäin JJ-Areena on saavuttanut 200 myydyn/vaihdetun ajoneuvon sekä koneen rajan!!!

Taivalta on takana vasta 10kk, joten lyhyellä matikalla se tekee noin 20 kohdetta kuukauteen. Kermana kakun päälle lisäksi JAK Energiakourat, joita kauttamme on MYYTY YLI 100 kotimaan markkinoille!

Suuren suuri kiitos sekä kunnioitus KAIKILLE asiakkaillemme luottamuksesta ja toimintamme mahdollistamisesta. Ilman teitä ei olisi meitä!

Tämän rajapyykin saavuttamisen myötä haluamme arpoa JJ-Areenan tuotepaketin sekä 100€ K-ryhmän lahjakortin. Arvontaan osallistut tykkämällä sivustamme ja kommentoimalla Facebook tai Instagram julkaisun alle, että mihin lahjakortin käyttäisitte

HUOM! Vain julkaisua kommentoineet ja JJ-Areenan sivuista tykänneet ovat mukana arvonnassa! Arvonta suoritetaan 14.7 klo 12. Arvonnan voittajan etunimi julkaistaan JJ-Areenan Facebook – ja Instagram -sivuilla. Voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan LISÄKSI omalla kylällä Hankasalmi Live tapahtumassa perjantaina 30.6. jaamme 200 mehujäätä ilmaiseksi paikalla käynneille. Nyt siis moikkaamaan meitä sekä muita Hankasalmelaisia yrittäjiä ja samalla suu makiaksi 👉

Olisi hienoa, jos jakaisitte julkaisua, niin saataisiin mahdollisimman moni mukaan tähän upeaan arvontaan! Seuraamalla sivujamme Facebook/Instagram saat tiedon ensinmäisten joukossa tarjolle tulevista kohteista!

« Palaa takaisin