08.05.2024

JJ-Areenan Avaimet käteen -palvelulla saat hankintasi suoraan kotiin toimitettuna!

Tiesitkö, että toimitamme suurimman osan kohteistamme asiakkaan kotipihaan tai vaikka kotilaituriin koko Manner-Suomen alueella käytännössä pelkkien pakollisten kulujen hinnalla? Tämä ei tietenkään ole liiketoiminnan kannalta järkevin ratkaisu, mutta meille tärkeä osa asiakaslähtöistä palvelua.

Miksi sitten olemme valinneet toimia näin?

Yksinkertaisesti sen vuoksi, että asiakas ja hänen tyytyväisyytensä on meille tärkeintä. Toimituksen yhteydessä on vielä kiva nähdä asiakasta kohteen uudessa ”kodissa”. Haluamme myös helpottaa asiakkaan arkea. Asiakkaalle on huomattavasti helpompi ja mukavampi ratkaisu, että kohde tulee toimitettuna kotiin, kuin että pitäisi varata aikaa sen noutamiseen. Puhumattakaan siitä, että asiakkaan aikaa ja rahaa täytyisi kuluttaa kärryn ja mahdollisesti myös vetokoukullisen auton vuokraamiseen, vetomassojen riittävyyden miettimiseen, liinojen hankintaan ym.

Vie mennessäs, tuo tullessas

Olemme halunneet hinnoitella toimituksen siten, että se lisäisi asiakastyytyväisyyttä. Pyrimme myös siihen, että joka toimitusreissulta tarttuisi matkalta mukaan jotain uutta myytävää kyytiin / käytäisiin ainakin tekemässä katselmusta potentiaalisista myyntikohteista.

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta palvelusta ja siitä, miten se säästää sekä aikaa, rahaa että vaivaa. Kysy siis sinäkin rohkeasti tarjousta toimituksesta! Hoidamme toimitukset nopeasti ja luotettavasti etelästä pohjoiseen ja lännestä itään!

« Palaa takaisin